Vandaag geopend 09:30 - 17:30

We gaan weer Back to Cool!

22 augustus 2022

Na een zomer relaxen, kunnen we weer een frisse start maken! Maar hoe ging dat alweer? Hoe maak je je klaar voor die eerste dag na de zomer en hoe hou je een positieve mindset vast om motivatie te houden? Om jou supergoed voor te bereiden op deze start, gaan we samen Back to Cool

 

Super voorbereid weer naar school!

De meeste kinderen zijn niet van nature gek op plannen en leren. 😉 Je kunt ze een handje helpen met een gave agenda van Boekenvoordeel of Intertoys. Ideaal om al je afspraken met vriendinnen in te noteren, berichtjes voor elkaar achter te laten en tekeningetjes te krabbelen. Oh, en natuurlijk je huiswerk op te schrijven. Maar dan ben je er nog niet! De andere essentials zijn pennen, schriften, kaftpapier en een flitsende backpack om alles in te vervoeren. Bij de HEMA of Primera vind je alle gear die je nodig hebt. Want wat is een klusjesman zonder hamer, een kok zonder messen en wat ben jij zonder de perfecte schoolspullen? Juist, goed gereedschap is het halve werk!


 

Super voorbereid naar je werk

Niet alleen de kids gaan back to school, veel volwassenen moeten ook weer aan het werk! Na de zomervakantie is het vaak weer even wennen. Je bent natuurlijk helemaal uitgerust en je gaat er weer tegenaan. Op de fiets naar werk, in ieder geval de eerste dag! De eerste week is dit vaak nog wel vol te houden, maar daarna pak je toch weer een keertje de auto en voor je het weet staat de fiets in de schuur, onder het stof. Hoe hou je die motivatie vast? Hou onze socials in de gaten en jij krijgt van ons de leukste tips and tricks om fit te blijven tijdens je werk!


 

Super voorbereid weer naar je vrienden

Nu we alle tools op orde hebben, is het tijd voor de volgende stap: genieten van het leven! Tijd om weer (oude) vrienden op te trommelen voor een bezoekje aan een van onze horecazaken, een shopdagje in te plannen of op date te gaan op een bijzondere locatie. En met een bezoekje aan ons winkelcentrum staat in ieder geval één ding vast: ongeacht waar je gaat en staat, jij laat een verpletterende indruk achter!


 

Succes met het nieuwe jaar! Kom je bij ons winkelen? Check hier de openingstijden!