Vandaag geopend 09:30 - 17:30

FAQ

Wat is De Be Your Selfie Tour?
De Be Your Selfie Tour bestaat uit 13 selfiekamers in de Roselaar waar jij de beste plaatjes kunt schieten voor op je eigen socials. Draai aan het rad om erachter te komen welke eigenschappen stiekem het beste bij jou passen! Of gooi jezelf ondersteboven in de Upside Down Room. Zoveel keuze en zoveel leuks! 

Hoe krijg ik toegang tot de experience?
Koop vooraf je tickets! Bestel je ticket nu. Maar ook betalen op locatie is mogelijk. Dit doe je heel gemakkelijk bij de entreepoortjes. Je kan hier uitsluitend contactloos betalen. 


Ik kan op mijn ticket geen datum selecteren, hoe komt dat?
Dat klopt, je kunt met jouw ticket elke dag dat de experience geopend is langskomen. Je ticket is dus voor de gehele periode geldig en eenmalig te gebruiken voor 1 persoon.  

Wanneer is de experience geopend?
De Be Your Selfie Tour is vanaf 5 juni tot en met 30 september van maandag t/m zondag geopend tijdens de reguliere openingstijden van het winkelcentrum. 

Hoeveel kost de Be Your Selfie Tour?
Een regulier ticket voor de Be Your Selfie Tour kost €1,95 en bestel je hier. 
Er zijn ook groepstickets beschikbaar voor 4 personen, je betaalt dan €5,95 in totaal.  

Met hoeveel mensen mag ik in de experience?
Dat maakt niet uit, kom gezellig langs met al je vrienden en vriendinnen! Er is geen maximum. Let op: per persoon heb je één ticket nodig. Houd tijdens het maken van selfies rekening met elkaar: voor de veiligheid en je staat elkaar niet in de weg tijdens het maken van je selfies!

Is de Be Your Selfie Tour rolstoel- en buggytoegankelijk? 
De experience is te betreden met een rolstoel of buggy. Heb je hulp nodig? Dan kun je contact opnemen met de beveiliging via 06 10 93 38 49.   

Moet ik een kaartje kopen voor mijn kind onder 1 jaar?  
Voor kinderen onder 1 jaar hoef je geen ticket te kopen.  

Waar is de experience te vinden?
Alle selfiekamers zijn gevestigd op de oude locatie van Albert Heijn van, naast Mister Minit. Ben jij nog niet bekend in de Roselaar? Bekijk dan hier onze plattegrond.

Waar kan ik alle updates vinden m.b.t. De Be Your Selfie Tour?
Op onze Instagrampagina en onze website. 

Ik heb een vraag die hier niet tussen staat, waar kan ik mijn vraag dan stellen?
Stuur ons gerust al jouw vragen of opmerkingen via Facebook of Instagram of via de mail naar info@winkelcentrumroselaar.nl 

Bekijk hier alle praktische informatie.