Vandaag geopend 09:30 - 17:30

Op zoek naar een commerciële ruimte om te huren? 

Wanneer u informatie zoekt over de verhuurmogelijkheden in winkelcentrum Roselaar dan kunt u contact opnemen met de leasing manager. U kunt uw gegevens ook achterlaten via het formulier onderin deze pagina en wij zullen daarop zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

Marleen de Groot is leasing manager voor winkelcentrum Roselaar.

E-mailmarleen.de.groot@wereldhave.com

Telefoon: +31 (0) 6 558 46 424

 

Winkelcentrum Roselaar Roosendaal 

Winkelcentrum Roselaar in Roosendaal heeft een oppervlakte van maar liefst (ca.) 18.000 m² waarin 60 winkels en restaurants zijn gevestigd. Roselaar wordt jaarlijks door circa 5.5 miljoen bezoekers en passanten bezocht. Met een belangrijke functie in het verzorgingsgebied is het grootste gedeelte van de bezoekers wekelijks te vinden in het winkelcentrum. 

Management van Winkelcentrum Roselaar 

Linda Kleij is asset manager voor winkelcentrum Roselaar.

E-mail: linda.kleij@wereldhave.com 

Telefoon: 020 702 78 00

Zij beantwoordt graag al uw vragen over winkelcentrum Roselaar. 

 

Managementkantoor Roselaar
Roselaar 61
4701 BA Roosendaal

 

Winkelcentrum Roselaar is een centrum van Wereldhave 

Onze focus: de behoeften van de consument en uw commerciële belangen als ondernemer

Wereldhave investeert in stedelijke winkelcentra die dominant zijn in het verzorgingsgebied. De centra zijn goed bereikbaar en bieden een breed aanbod van winkels, faciliteiten, aantrekkelijke horeca, supermarkten en een sterke mix van (inter)nationale huurders en local heroes. 

Van verhuur tot operatie, marketing en techniek; wij streven naar maximale betrokkenheid op onze centra. In nauwe samenwerking met retailers en partners wordt tot in detail gemanaged wat goed is voor een winkelcentrum.  

Voor meer informatie over Wereldhave en onze portefeuille download hier onze brochure of bezoek de website van Wereldhave