Vandaag geopend 09:30 - 17:30

The Closet Sale

18 mei 2024

Puilt jouw kast ook zo uit met kleding die je eigenlijk niet meer draagt, maar zijn ze te leuk om weg te doen? Geef je tweedehands spullen een nieuw thuis met The Closet Sale in de Roselaar! Elke dag van de week heb je de gelegenheid om voor één dag je eigen winkel te openen.

The Closet Sale zoekt elke dag nieuwe ondernemers. Heb je altijd al gedroomd van het openen van je eigen winkel voor een dag en heb je genoeg tweedehands kleding en/of spullen om anderen blij mee te maken? Dan is dit wat voor jou! Kledingrekken, kapstokken, toonbank, spiegel en decoratie staan al klaar.

Samen met vriendinnen
Sta je liever met vriendinnen? Geen probleem, gezellig! Het enige wat jullie nog moeten meebrengen is jullie kleding, accessoires en/of home deco en natuurlijk heel veel enthousiasme. 👗🛍️

Openingstijden*

  • Maandag t/m donderdag: 9.30 – 17.30 uur.

  • Vrijdag: 9.30 – 20.00 uur. 

  • Zaterdag: 9.30 – 17.30 uur. 

  • Zondag: 12.00 – 17.00 uur. 

*Je dient de openingstijden van het centrum te hanteren. Deze kunnen afwijken i.v.m. feestdagen.

Ben de trotse eigenaar van je eigen shop aan Roselaar 12 (naast Ellen Juwelier). Individueel betaal je van maandag t/m donderdag €35 voor een ticket en van vrijdag t/m zondag €45. Ben je met twee, of meer personen? Koop dan eenmalig een groepsticket van €55 voor maandag t/m donderdag. Op vrijdag t/m zondag betaal je voor een groepsticket €65. De waarborgsom bedraagt €50 en dient contant en gepast te worden voldaan. De borg wordt van maandag t/m zaterdag voor 10.30 uur opgehaald door de bewaking, op zondag zal dit voor 12.15 uur zijn.

Tickets
Je kunt je ticket(s) bestellen via de onderstaande knop. Volg het stappenplan en binnen no-time heb jij een plekje gereserveerd.

Stap 1: Kies een datum en klik erop.
Stap 2: Klik op de gewenste tijd (9:30-17:30 uur) om het ticket te zien.
Stap 3: Klik eenmaal op het plusje.
Stap 4: Klik op 'volgende stap'.
Stap 5: Bij een groepsticket klik je op het plusje, anders laat je het op 0 staan en ga je door naar de volgende stap.
Stap 6: Vul al je gegevens in, daarna kun je betalen en is de bestelling afgerond. Iedereen ontvangt een bevestiging van de bestelling per e-mail.

Spullen over?
Heb je na jouw dag in The Closet Sale toch een aantal spullen niet verkocht? Geen zorgen! Deze kun je doneren aan de Kringloper. Gebruik hiervoor de daarvoor bestemde karren in het pand. Opgeruimd én duurzaam! Neem alvast een kijke op de website.

Meer informatie?

*Algemene voorwaarden
*FAQ
*Borgformulier

Oefen alvast je leukste verkooppraatjes en blaas de Roselaar omver met jouw fantastische stijl.

Succes!