Vandaag geopend 09:30 - 17:30

De leukste uitjes voor jou en je kids in Nederland!

29 juni 2022

De zomervakantie is in aantocht en de agenda raakt rustig aan steeds voller! Of wacht? Heb je toch nog een aantal vrije dagen en is je inspiratie op? Geen zorgen! Speciaal voor de aankomende zomer hebben wij een aantal tips voor je op een rij gezet.

De Apenheul in Apeldoorn

Heb jij kids die bomvol energie zitten en niet bang zijn van een beetje klimmen en klauteren? Dan hoef jij niet verder te zoeken. Bekijk de verschillende apen van dichtbij, wandel langs het grootste insectenhotel ter wereld (!) of klim en klauter in één van de vele speeltuinen die zich in het park bevinden. Zo dichtbij ben je nog nooit bij de apen geweest! 🐒


 

NEMO in Amsterdam

NEMO is de plek waar nieuwe, jonge wetenschappers worden geboren. Hier kan je spelenderwijs kennis maken met wetenschap en technologie. Vijf verdiepingen aan entertainment, workshops, demonstraties en films zorgen ervoor dat jong én oud zich niet hoeft te vervelen. Misschien wordt jouw kleine wel de volgende Einstein?


 

DierenPark Amersfoort

DierenPark Amersfoort is door de ANWB uitgeroepen met een BRONS Award voor Leukste Uitje van Nederland in 2022! Het park is perfect voor een zwoele zomerdag. Vaar bijvoorbeeld rond in een fietsboot langs de ringstaartmaki’s. Liever even lekker afkoelen? Dat kan ook. Pootjebaden kan namelijk in de Bosbeek en er zijn verschillende speelfonteinen door het park heen. Wie is volgens jou de koning(in) van de jungle?


 

Koningin Julianatoren in Apeldoorn

Dit kleine park ligt verborgen in de bossen van Apeldoorn en is geweldig voor kinderen tot en met 10 jaar oud. Met meer dan 60 verschillende attracties is het park groot genoeg voor jouw kleine om een hele dag zoet te zijn. Maak een doldwaze rit in de nieuwe Texas Twister achtbaan of word een echte Ranger bij de speciale Cas de Ranger Experience. Kortom, niks kom je te kort in Julianatoren!


 

Toverland in Sevenum (Limburg)

Op zoek naar een attractiepark voor het hele gezin? Say no more! Toverland is de plek om naartoe te gaan. Het park is recent uitgebreid met nieuwe themagebieden en biedt nu nog meer voor zowel jong als oud. Of je nou liever rondhangt in het Land van Toos óf juist de spanning hoger opzoekt en een ware duikvlucht neemt in de nieuwste achtbaan Fenix.


 

Madurodam in Den Haag

Zin om heel Nederland in korte tijd te zien? Beleef dan Nederland in het klein. In hartje Den Haag kan jij je binnen één dag door heel Nederland begeven. Van klimmen en klauteren in de speeltuin tot het spelen met water, voor ieder wat wils. Wist je zelfs dat je DJ kan zijn bij het concert van Armin van Buuren?


Handige tips & tricks voor onderweg

  • Ga lekker vroeg op pad zodat je een groot deel van de drukte voor bent
  • Weet wat je kan verwachten! Check altijd voor je bezoek de website, zo sta je niet voor verrassingen zoals gesloten attracties of gebieden
  • Bij veel uitjes en parken mag je je eigen drinken of eten meenemen. Dit kan flink schelen in de kosten voor een uitje!
  • Wordt het een hele warme zomerdag? Leg dan de nacht van te voren een flesje water in de vriezer. Zo heb jij altijd een koud drankje bij de hand!

Een hele fijne zomer namens de Roselaar!