Vandaag geopend 09:30 - 17:30

Fit & Zo programma

2 maart 2024 - 2 maart 2024

Yes! Je hebt besloten de fitste versie van jezelf te worden, maar welke sport past nou echt bij jou? De Roselaar to the rescue! Op zaterdag 2 maart vind jij jouw ideale (team)sport op de Fit & ZDemodag. Hier staan meerdere sportverenigingen klaar om jou kennis te laten maken met verschillende sporten. Welke ga jij uitproberen? 

Programma zaterdag 2 maart
Tijd: 11.00 - 17.00 uur

 • 11.00 - 13.00 uur: Dans Fit Fun
  Word swingend fit met Dans Fit Fun! Laat jouw unieke moves zien en ontdek welke dansstijl echt bij je past.

 • 13.30 - 14.00 uur: The Rainbows
  Een leuke, sportieve en gezellige twirlvereniging! Met maar liefst 60 jaar aan ervaring is The Rainbows een echt begrip. Leer verschillende dansstijlen, trucjes en baton en wie weet neem jij binnenkort deel aan spannende kampioenschappen. 

 • 14.00 - 15.00 uur: Thor
  Atletiekvereniging Thor is met meer dan 1200 leden een van de grootste sportverenigingen in de regio. Variërend van westrijdatletiek, recreatief hardlopen, Nordic walking, gym en jeu de boules is er voor iedereen wat wils. 

 • 15.00 - 16.00 uur: Masato
  Welkom in de wereld van de respectvolle vechtsport. Wil jij graag aan je zelfverdediging werken? Dan ben je hier aan het juiste adres!

 • 16.00 - 17.00 uur: Wizumba
  Zumba is een effectieve en leuke workout! Met meer dan 14 jaar aan ervaring wordt iedere les bij Wizumba een feestje. 

 • Team Doelbewust
  Wordt deelnemer of vrijwilliger bij Team Doelbewust! Deze mooie organisatie zet zich al jaren in voor iedereen die met kanker te maken krijgt. Zij organiseren diverse fondsenwervingsactiviteiten zoals de Roparun en ColSensation. Ontdek alles over Team Doelbewust tijdens onze Demodag!

Dus Roosendaal, laat de fitste versie van jezelf zien en kom van die bank af op 2 maart. Tot dan!

Dans Fit Fun

The Rainbows

Wizumba

Masato

Thor

Team Doelbewust