Vandaag geopend 09:30 - 17:30

Kids Heroes & Play

20 mei 2024 - 20 mei 2024

Ontmoet jouw helden tijdens Kids Heroes & Play

Op Tweede Pinksterdag, maandag 20 mei, komt Kids Heroes & Play naar Roosendaal: de Roselaar, De Nieuwe Markt en de Passage

Kids Heroes in de Roselaar: 12.00 - 17.00 uur

Naast de leukste ontmoetingen met helden als Bumba, Mickey & Minnie en Marshall & Chase van Paw Patrol, komen ook TikTok Heroes Quinn & Aaron speciaal voor jou naar de Roselaar.

  • Meet & Greet podium 📷

12.00 – 12.45 uur: Bumba
13.15 – 14.00 uur: Mickey & Minnie
14.30 – 15.15 uur: Paw Patrol: Marshall & Chase 
16.00 – 17.00 uur: TikTok Heroes: Quinn & Aaron

  • Kids Heroes Arcade 🎮

In de Kids Heroes Arcade speel je de leukste en grootste arcade en race games met helden zoals Pac Man, Sonic, Super Mario en Batman! 

Kids & Play op De Nieuwe Markt: 12.00 - 17.00 uur 

Laat je energie los op een van de opblaasbare spring- en speelattracties op De Nieuwe Markt. Vinden we jou terug op de springkussens, ga je de strijd aan op de Formule 1 hindernisbaan óf spring je er op los om de sweeper te verslaan? 🙌🏼 Ook voor de allerkleinste is er een elektrische dierenrace en worden er ballonnen uitgedeeld.


Ontmoet Anna & Olaf in De Passage: 12.00 - 16.00 uur

Niet alleen in de Roselaar kun je jouw helden ontmoeten. Ook de Passage Roosendaal verandert in een magische plek voor jong en oud, want Anna & Olaf van Frozen zijn vanuit het bevroren koninkrijk Arendelle gekomen om jou te ontmoeten! 😍 Maak jullie ontmoeting compleet en laat je wonderlijk schminken of zet een glittertattoo.


Extra informatie 

We verwachten veel drukte tijdens dit het Kids Heroes evenement in de Roselaar. Dat is uiteraard gezellig en daarom hebben we voor de meet & greet met jouw helden wel wat regels opgesteld om het event voor iedereen fijn en veilig te houden:

  • Er worden geen handtekeningen uitgedeeld.
  • Als je bijna aan de beurt bent, zet dan alvast je telefoon op de selfie-stand.
  • Je mag of alleen op de foto, of met een groep, maar niet beiden.

Foto's

Er zijn ontzettend veel foto's gemaakt tijdens Kids Heroes! Was jij erbij en wil je graag de foto's van jou en je kinderen downloaden? Dan kan dat hier.

In verband met de drukte raden we je aan om op tijd te komen! We kunnen bij grote drukte niet garanderen dat iedereen aan de beurt komt voor een meet & greet.

Lees hier de actievoorwaarden.