Vandaag geopend 12:00 - 17:00

Koninklijk nieuws!

27 april 2024 - 27 april 2024

Haal je ongebruikte speelgoed maar vast uit de kast, want ook dit jaar wordt er weer een kindervrijmarkt georganiseerd in de Roselaar op Koningsdag. Op zaterdag 27 april zijn alle kinderen tot 12 jaar van harte welkom om hun speelgoed te verkopen of hun talenten te tonen. Deelname aan de vrijmarkt is geheel gratis. Kom jij ook? ๐Ÿ™Œ๐Ÿป

De vrijmarkt begint om 08.30 uur, maar je kunt al vanaf 08.00 uur binnenlopen om een mooi plekje uit te zoeken. Reserveren is niet nodig, maar let wel op dat je niet midden in een passage of voor een toegangsdeur gaat zitten. Zo kunnen andere bezoekers en winkeliers er makkelijk langs. Natuurlijk is het ook de bedoeling dat alles na afloop netjes wordt achtergelaten.

Tijdens de vrijmarkt is er van alles te beleven! ๐Ÿคฉ Zo kunnen de kinderen gratis geschminkt worden en een glittertattoo krijgen, maar ook ouders hoeven zich niet te vervelen: de winkels zijn open van 09.30 tot 17.30 uur. ๐Ÿ›๏ธ Er is aan iedereen gedacht!

Tot slot nog een belangrijke mededeling: de bewaking zal aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden en te zorgen dat het veilig en gezellig blijft. Houd je daarom altijd aan hun aanwijzingen.

Veel plezier (alvast) op de kindervrijmarkt in de Roselaar! ๐Ÿงก